Verslag clubrit zondag 16 augustus 2020

Afgelopen zondag 16 augustus  stond de Frank Wils memorial op de agenda. Er werd ´s-morgens de vrouw en kinderen maar ook wat naasten familie uitgenodigd om samen Frank te gedenken.

Om 8.30 uur werd er door de voorzitter enige anekdotes voor gelezen die ook echt bij Frank paste, na de toespraak werd er door de familie naar de gedenkplaats gereden gevolgd door  70 coureurs ,op de plaats werd door dochter Lola  een kaars aangestoken, daarna werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan wielervriend, FRANK. Na een dankwoord van de vrouw, HEIDI werd er door de groepen afscheid genomen en de rit gereden. Namens de Grensrijders willen we iedereen bedanken voor dit hartverwarmend samen zijn.

Groep A en S reden Leende , groep B reed met en zonder Lambert. Terug in Luijksgestel reed groep S de pielis in voor het pielis klassement, er werd stevig door gereden met diversen uitloop pogingen maar toch was de sprint de scherp rechter. Eerste  Ruud Ballegooij, gevolgd door Francois Damen, Rob van Woerkum ,Jos Lemmens en Chris Toonders.

A. S zondag wordt de mergelland verreden, deelnemers opgeven voor zaterdag 12.00 uur ook de heren die op eigen gelegenheid gaan, vertrek om 6.30 uur vanaf de D.D.L. De thuisblijvers rijden een eigen rit om 8.30 uur de B groep rijd Kasterlee ook vertrek om 8.30 uur

Scroll naar boven