Verslag clubrit zondag 23 augustus 2020

Augustus de 23e stond de Mergelland op de kalender. Nadat eenieder die mee ging zich had opgegeven en was ingedeeld  voor vervoer naar Limburg , stonden er om 6.30 verschillende coureurs klaar voor de rit met de auto naar Geulle ,ook waren er die op eigen gelegenheid naar Geulle reden, de afspraak was vertrekken als groep in Geulle om 8.00 uur.

In Geulle allemaal aanwezig vertrok de groep om 8.00 uur, na wat beklimmingen was snel duidelijk wie bij wie hoorde. De snelle heren Francois, Chris, John, Jos, Arjan, Chris J, Louis en Toon bleven lang bij elkaar , maar naar mate de rit vorderde bleven Chris Toonders ,Francois Damen en Jeroen Welte  over, zij kwamen als eerste bij de stop aan, er werd gewacht tot ook de rest er was om het tweede gedeelte te rijden.

Na de inwendige mens versterkt te hebben begon men aan het laatste deel wat voor de drie sterkere een peulen schil was , zij reden naar de opstapplaats. De rest reed samen de rit uit  met nog een lekke band die met wiel wissel vlug geklaard was. 

A.s. Zondag rijd groep A en S Weerterbos 90 km ,groep B rijd Daaltjeshoeve 85 km, beide ritten vertrekken om 8.30 uur vanaf De Drie Linden.

Scroll naar boven