Verslag clubrit zondag 19 juli 2020

Zondagmorgen 19 juli, de tweede rit na de opstart met beperkte maatregelen ivm de
coronacrisis. De afspraken bij de start om 8.30 uur worden goed nageleefd en opgevolgd wat kenmerkend is binnen TWC de Grenrijders.

Om 8.30 uur klonk het sein voor vertrek, de A groep vertrok als eerste met 18 coureurs voor rit Leende, gevolgd door de S groep, deze groep rijdt ook rit Leende. In Valkenwaard reed Wim Vogels lek, wat snel geklaard was, op het industrieterrein stond de A groep stil met Toon Sesink lek, dit werd door chauffeur Frans Kuijken opgelost. Bij de S groep was bij het vertrek een niet lid aangesloten, de afspraken daarvan zijn 3x meerijden dan beslissing wel of niet lid worden. Na 86 km streek de A groep in Luijksgestel neer en de S groep reed nog rondje Pielis met 10 van de 14 vertrekkers. Het bleek dat verschillende coureurs veel getraind hadden in de corona tijd, na diverse uitlooppogingen werd op het einde de zaak beslecht in een eindsprint waar Jeroen Welte als eerste over de meet kwam voor Ruud Ballegooij,Chris Toonders ,Kevin Peters, Frank Wouters.

A.s. Zondag begint de vakantie tijd voor 3 weken, geen volgauto, dus denk aan rep. pakket. Groep A en S rijden rit Gele Lus 80 km, groep B rijd Leende 80 km alle ritten vertrekken om 8.30 uur vanaf het clubhuis De Drie Linden.

Scroll naar boven