Zondag 14 april

Op zondagmorgen 14 april was het nog wat donker en grijs maar de weersvoorspellingen waren goed, dus de opkomst was goed te noemen.
Bij groep C was de rit Oirschot gepland dus Rini en kornuiten waren de eerste die vertrokken zonder Adje deze was ziek.
De heren en dames van groep B reden de Hoeks tocht, deze ging via Reusel, Hoge Mierde, Poppel, Esbeek naar Hilvarenbeek , bij st Petrus stond de koffie klaar.
Daarna reden de 14 personen via Baarschot, Hoogeloon etc naar Luijksgestel.
Er waren wel 4 lekke banden te melden. De laatste die vertrokken, de A groep reed via Postel, Dessel, Mol naar Ter Aar om via wat omleggingen weer in Arendonk te geraken, zodat daar binnen door naar Postel en Weebosch gereden kon worden met 42 man. Onderweg werd 3x lek gereden en hersteld door chauffeur Harry, ook was er een gast-renner te melden, jonge man De Bruijn die zich goed wist te handhaven.
Op de Weebosch bleven er 19 over voor het Pielis klassement, de aanloop verliep rustig, er werd op kop goed overgenomen dus tot de eerste finish passage geen uitlooppogingen. Daarna werd het door diversen geprobeerd, maar men kreeg geen ruimte, bij Aarts kregen3 man wat ruimte maar voor de laatste bocht was alles bij elkaar. Dus de hele groep reed naar de finish, in de sprint werd eerste Dion Koch voor Francois Damen, Ruud Ballegooij, Wil Slenders en Rob van Woerkom.
UItslag vorige week, eerste Dion Koch voor Frank v d Meijden, Wil Slenders, Francois Damen en Jeroen Geurts.
A.S. Zondag rijd groep A de Stormloop 95 km groep B rijd Cranendonk 80 km, groep C rijd rit Reusel 65 km, alle vertrekken om 8.30 uur.

Our website is protected by DMC Firewall!