Zondag 21 mei MTB Veldtoertocht LuyksgestelEindelijk is het weer zover. TWC de Grensrijders gaat een mooie tocht organiseren met als startplaats Luyksgestel. Het is even geleden, maar op zondag 21 mei is iedereen van harte welkom om met de MTB een mooie tocht door de bossen in en om Luyksgestel te rijden.

Elke keer hoor ik hier en daar dat er wel een pad bij zit waar zelfs de “home town boys” voor hun gevoel nog nooit zijn geweest. De start zal vanuit café Hotel Restaurant De Drie Linden zijn. Iedereen kan vanaf 8:00 los. Er zijn mogelijkheden van 25 km tot zelfs 60km. Ook goed om te weten dat je altijd even kunt douchen als je klaar bent en als “het weer” net even wat water heeft neergelegd dan mag je fiets ook even douchen. Bijna de hele route loopt over onverharde wegen. Halverwege krijg je natuurlijk de mogelijkheid om je lichaam weer van de nodige energie te voorzien. Een drankje in de vorm van water, sportdrank of thee en wellicht ook weer zo’n heerlijke krentenbol van onze echte bakker. Het zal een erg leuke, gezellige en sportieve ochtend worden en we heten jullie van harte welkom.


Start : Rijt 1, Luyksgestel
8:00 uur tot 10:00


Entree : 4,- en voor leden van de NTFU 3,-. Kinderen tot 16 jaar gratis


Afstanden : 25-, 40-, 60 kilometer


Faciliteiten : Douche en mogelijkheid om de fiets af te spuiten. We hebben een bewaakte fietsenstalling die tot 13:00 bezet is.

 

Submenu actueel

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd